LADYBIRDS

Ladybirds
BONNI: 18 år og hedder Bonni Andersen, bogbinderuddannet gennem fire år, så til Norge med det første topløse orkester. Forandring, så det batter. Da vi startede, var vi ikke særligt gode til det instrumentale, men efterhånden går det. Vi øver hver eftermiddag, og vi prøver at få sceneoptræden og musikpræstationerne til at balancere. Også hendes familie blander sig udenom den luftige aktivitet, og selv siger hun. - Flader interessen for dette her ud, så har jeg mit fag at falde tilbage på. Publikum forbløffede mig i begyndelsen. IKKE et ulvehyl, ingen frække fingre, det havde jeg ellers ventet. Det er skæg og ballade det hele. Og så er det "oppe i tiden" som det hedder.
JEANETTE: hedder Stine Æbeltoft, 18-årig københavnerinde som sine to kolleger. Hun kedede sig som kontorassistent. det er trivielt at skrive på maskine. (Det vil jeg nu ikke give hende helt ret i. red) hun blev Danmarks første top-løse go-go-danserinde efter nogen tids generthed. - Men jeg er da stadigvæk, blufærdig, for ærligt talt, at vi er halvnøgne, har der ret meget med manglende blufærdighed indeni. ikke udenpå. så fik vi den. - Mine forældre er søde, blander sig ikke i mit job, blæser på, hvad naboerne tænker. selv vil jeg fortsætte som artist, og dette her topløse rører mig ikke nu. Det hele er så anonymt deroppe på scenen i lyset.
MICHELLE hedder Noomi Frandsen, og hun er truppens nestor og altmuligpige. hun spiller alle instrumenter og dublerer i tilfælde af sygdom. Hun har realeksamen, har været "mothers help" i England en tid og er kontoruddannet. siden i Frankrig en tid - med ambitioner i retning af en rejselederkarriere. Det blev til aftenarbejde i den københavnske "Prins Henrik". - Så spurgte vor manager, Pierre Beauvais, om jeg ville være med i et topløst orkester, og jeg sagde nej. Noget med hvid slavehandel og alt sådan noget foresvævede mig. - Men dette her varer ikke evigt, og jeg vil med tiden have noget for mig selv. - Familien, min mor, var i begyndelsen ikke stolte af at deres datter sådan viste sig frem nøgen og oven i købet sang til. Men så gik det op for både os, for familierne og for mange mennesker, at dette her top-løse er meget mere frisk, lidt frækt og ret moderne end det er vulgært og så blev familiestemningen hyggeligere. - Omstrejferlivet er herligt, vi bor i vore kufferter, men så længe vi er unge, så går det nok. Bare se hvor vi oplever en masse.
SUSSY hedder Margit Nellemann er fra Odense som den eneste ikke københavnerinder, og hun er 19 år. Hun har realeksamen fra Risingeskolen og er kontoruddannet - noget med indrustriartikler. Siden tog hun handelsmedhjælpereksamen på Tietgenskolen, og gled derfra ind i Beauvais´ stald. - Dødnervøs var jeg, og vi instuderede et Can-Can-show i København, som vi berejste Stockholm med. I fire måneder holdt de på os. Siden kom jeg til Black-and-White-showet, der vistes i TV - fra Ambassadeur i København. siden topløst engagement i Sønderborg, og nu er jeg nærmest ligeglad, om jeg har tøj på under optræden eller ej. - vi har et knippelt kammeratskab her, og det betyder det hele. vi træner meget og forresten var jeg da for et par år siden med i TV nytårsaften, hvor vi underholdt med vort pigeorkester. ikke et topløst, selv om det nok så meget var nytårsaften. Det var nemlig dansk TV. Med pigeorkesteret Rag Doll optrådte vi for nogen tid siden i Aalborghallen. Under et ophold i Sverige blev jeg pludselig indlagt i en film sammen med en russisk danser. Jeg kørte traktor på en scene. Ak ja. - Så er jeg helt vild med sportsvogne. De er sex´ede! - Min hobby er mænd, ikke for det "frækkes" skyld i sig selv, men for at lære de sære dyr at kende.- Flere guldkorn? - Jeg er modstander af tidlige, umodne ægteskaber. Og jeg "elsker" gys.

Cowboy 08.12.2014 17:38

I just discovered Lady Birds watching the Jane Mansfield story. I'm an instant fan & seek further information.

Lonni Keita 08.05.2014 00:19

Ladybirds started in 1968, and as far as I know Hanne mattson left a few month later,what happened to her I don,t know. I started myself later that year.

Binky Boy 30.09.2013 22:30

Hi, I'm missing the name of Hanne Mattson (ladyBirds) early sixties). Does anyone know if she's still playing and/or living in Denmark? Hilsen, Binky.

| Svar

Nyeste kommentarer

15.05 | 12:42

Er det muligt at organisere billederne i kronologisk rækkefølge? [Is it possible to organize the photos in chronological order?]

17.01 | 04:05

Nåå ja du har da ret. Har byttet om på de to navne, men det gjorde nu ikke Butterflies historie ringere Takker for svaret.

15.01 | 19:18

Hej. Det er to forskellige grupper, det var Ladybirds der var topsløse, Butterflies var det første pigeband der indspillede en plade. mvh Ole Blom

15.01 | 00:23

Har siddet og læst hele Butterfly historien, og under mig over hvordan det kan være der intet står om jeres topløse optræderne dengang, og hvordan de startede .